Sdr. Havnekaj 10, DK-5300 Kerteminde​

Vi handler udelukkende med engros salg

Din forhandler af fersk fisk engros

Hos Albanigade Fisk & Vildt opkøber vi hver dag friskfanget fisk fra professionelle opkøbere fra landets forskellige auktioner. Vores kundegruppe spænder fra gourmetrestauranter til hoteller, cafeer og institutioner. Vi er din lokale forhandler af fisk engros – uanset om det er fersk fisk eller frossen fisk. Du kan altid være sikker på, at vores fisk er friske og af den bedste kvalitet. Vi startede op i Odense på Fyn, men nu holder vi til på havnen i Kerteminde. Herfra leverer og forhandler vi fisk og vildt, til kunder fra resten af Fyn og Trekantområdet. Kom gerne forbi og kig.

Er du mere til frossen fisk? Klik her.

Vi har et stort sortiment af fisk engros

Når det kommer til både vildt og fisk engros, har vi et stort udvalg af årstidens bedste råvarer. Det kan f.eks. være:

  • Speciale: Tørsaltet gammeldags langtidsrøget laks
  • Mange varianter af varmrøget laks med forskellige krydderier
  • Gravad laks
  • Citronmarineret laks

Vi tilbyder fuldt sortiment af dybfrost – altid levende hummer i bassin, stort udvalg af sild i spande og mange forskellige typer lagerejer. Hos os får du altid fisk engros i god kvalitet og med en lang holdbarhed – alt du skal gøre, er at kontakte os med din opgave.

Ring for at bestille fersk fisk til din restaurant

Vi har bred erfaring med mange forskellige typer af både frossen og fersk fisk. Så har du en specialopgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi fortæller dig gerne mere om muligheder og priser på fisk engros.

Ring allerede i dag på telefon: 66 11 39 23 eller send en e-mail til: b2b@albanifisk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen eller kigge forbi på havnen i Kerteminde.

Send os en mail​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontrolrapport

​Ved Arbejdstilsynets kontrolbesøg den 13/11-13, fik vi den grønne smiley.

Nyheder

Firma

Albanigades Fisk og Vildt A/S

CVR: 17263897

Kontakt

Telefon: 66 11 39 23

E-mail: b2b@albanifisk.dk