Sdr. Havnekaj 10, DK-5300 Kerteminde​

Vi handler udelukkende med engros salg

Kvalitetsbevidst og erfaren vildt-forhandler

Albanigade Fisk & Vildt er din vildt-forhandler i Kerteminde. Vi startede med at være fiskehandler i Odense på Fyn – nu holder vi til på havnen i Kerteminde. Herfra leverer og forhandler vi til kunder i bl.a. Odense, Svendborg, Fredericia, Vejle og Kolding. Vi har mange års erfaring med salg af vildt engros og vi tilbyder alle former for vildt – både dansk og udenlandsk. Vi er en moderne velfungerende leverandør af vildt til nogle af landets største og førende restauranter og hoteller.

Klik her og se vores specialiteter.

Vildt engros fra autoriserede og godkendte vildtslagterier

Som din professionelle vildt-forhandler sælger vi kun vildt engros, der er behandlet på autoriserede og godkendte vildtslagterier. Vores levnedsmiddeltekniker sørger altid for, at virksomheden lever op til de krav, der stilles i dag. Hos os får du altid den bedste kvalitet, så du kan trygt vælge at købe dit vildt engros hos os.

Udover at være vildt-forhandler sælger vi også masser af fisk engros. Det kan bl.a. være forskellige former for laks.

Ring til din lokale vildt-forhandler og hør mere om vildt engros

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne eller priser på vildt engros. Du må naturligvis også gerne kontakte os med en specialopgave, så finder vi hurtigt en løsning.

Vi kan kontaktes på telefon: 66 11 39 23 eller e-mail: b2b@albanifisk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen eller kigge forbi på havnen i Kerteminde.

Send os en mail​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontrolrapport

​Ved Arbejdstilsynets kontrolbesøg den 13/11-13, fik vi den grønne smiley.

Nyheder

Firma

Albanigades Fisk og Vildt A/S

CVR: 17263897

Kontakt

Telefon: 66 11 39 23

E-mail: b2b@albanifisk.dk